post

Dobbeltsejr til Tomahawks søndag

Begge Tomahawks Tackle hold var i aktion søndag d. 29.06. U19 holdet spillede i Valby Idrætspark kl.10 mod Ørestaden Spartans som holdet tidligere på sæsonen havde slået. Dagens kamp blev også til en sejr til Tomahawks/Demons, da kampen endte på Mercy Rule, før halvleg ved stillingen 0-50. Touchdowns blev scoret af QB Mikkel Lorentzen, RB Mads Hyrsting Larsen, WR Viktor Staun og WR Frederik Normann.

Anderledes tæt blev det, da seniorholdet senere på dagen spillede mod Avedøre Monarchs. Kampen blev igen en tæt affære for seniorholdet, som igen skulle forsvare en lille føring sent i kampen. Monarchs startede med at komme foran, ved at score Touchdown på deres første boldbesiddelse og bragte sig på 7-0. Den føring holdt til starten af 2. QTR, da Tomahawks får sat et langt drive sammen, der ender med at QB Kasper Sørensen finder WR Thomas Bak Nørresø for en kort touchdown. Det efterfølgende ekstra point blev blokeret og stillingen var herefter 6-7. Den stilling holdt til slutningen af 2. QTR, da QB Kasper Sørensen i de sidste sekunder af halvlegen, kastede en dyb bold til WR Rasmus Carøe, som der blev grebet for en touchdown. På det efterfølgende ekstra point forsøg scorede Tomahawks 2 points til stillingen 6-14, som også var stillingen ved pausen.

Tomahawks startede med bolden i anden halvleg, og ved et langt kickoff return af Thomas Bak Nørresø, blev Tomahawks sat godt op, langt nede på Monarchs banehalvdel. Få spil efter dette scorede Tomahawks endnu en touchdown, da QB Kasper Sørensen igen fandt WR Thomas Bak Nørresø for en touchdown og med en succefuld 2-point conversion førte Tomahawks 6-23. Monarchs kom dog godt igen, og med to hurtige touchdowns fra deres side var stillingen 19-23 i 4. QTR. Det lykkedes herefter Tomahawks at score på endnu et langt kast fra QB Kasper Sørensen til WR Rasmus Carøe, men det efterfølgende ekstra point, blev ikke konverteret og stillingen var herefter 19-28. Da Monarchs fik bolden igen, svarede de tilbage med en touchdown – kampen var dermed tæt igen, med scoren 26-28. Tomahawks angreb formåede ikke at få nok til en ny første down og dermed løbe resten af tiden ud, så Monarchs fik chancen for at vinde kampen på det sidste drive. Tomahawks forsvar stod derfor for anden uge i træk overfor en altafgørende boldbesiddelse, og for anden uge i træk, forcerede forsvaret en ”game-winning” turnover, da LB Christian Albeck fik samlet en Monarchs fumble op, og Tomahawks angreb herefter kunne løbe resten af tiden ud, og ende kampen med scoren 26-28 til Tomahawks.

Dermed går Tomahawks på sommerferie med U19 holdet(5-2) på 2.pladsen i U19 Danmarksserien øst og med seniorholdet (6-1) på førstepladsen i 2.division øst rækken.