post

Flag: To hold i aktion i weekenden

Der er fuld spillerunde i 2. division Øst, mens Tomahawks I har kampfri. Pigerne skal på roadtrip til Næstved, hvor de møder divisionens tophold Wooden Pirates og de rutinerede herrer fra Nyhavn IV. På hjemmebanen i Valby spiller Tomhawks II mod Typhoons og næbdyrene fra Nørrebronx – to hold vi som regel spiller tætte opgør imod. Kom forbi Valby Idrætspark (eller Næstved) og støt dit yndlings flag football-hold.

2. division Øst

Tomahawks III – Herlufsholm Idrætsanlæg, Herlufsholms Allé 233, 4700 Næver

10.30 vs. Wooden Pirates
Wooden Pirates er tophold i 2. division og har hidtil vist stærke takter og godt spil. Deres offensiv bygger på rigtig god fart fra de unge drenge, mens deres defensiv oftest byder på en aggressiv mand-mand opdækning. De lærte meget i deres debutsæson sidste år, men får de modgang er de bestemt til at tale med. Kan der lukkes ned for deres dybe spil, vil vi have god mulighed for en tæt kamp.

Hold øje med: #54 Susann Gröbner. Susi er ved at være tilbage på sit topniveau, og har vist en kanonarm til både kamp og træning. Hun skal finde hullerne i Pirates’ aggressive forsvarsopstilling. Hun har taget et stort ansvar i hele sæsonen, og offensiven står og falder med hende valg af spil.

11.45 vs. Nyhavn Nighthawks IV

Nyhavn IV er alt det som Pirates ikke er – rutinerede, gamle og langsomme. Deres spil bygger på rutinen og sikre valg af spil på offense. Sidst de to hold mødtes (i sæsonpremieren) lykkedes det at score to touchdowns mod dem. Hvis vi på samme måde kan ryste dem, og forsvaret samtidig stepper op, kan vi drille de gamle drenge.

Hold øje med: #86 Martin Jakobsen. Martin er udlånt fra T1, da der har været en del afbud blandt pigerne. Topfarten er efterhånden hvor den skal være, og netop speed er det, der skal true Nyhavn IV. På defense spiller han en hurtig blitz.

Tomahawks II – Valby Idrætspark

11.45 vs. Rødovre Typhoons II
Tomahawks og Typhoons plejer at være garanter for tætte og medrivende opgør, og denne kamp bliver nok ingen undtagelse. Typhoons er hæmmet af, at de har FNL-kamp i samme weekend, og derfor har en meget smal trup til rådighed. En sejr er påkrævet, hvis målet om en placering i den øverste halvdel af rækken skal opfyldes.

Hold øje med: #35 Jonas Jacobsen. Jonas er en af holdets rookies, men det er dog ikke til at se. Han har med sin eminente speed og gode hænder været mand for adskillige touchdowns allerede. Hans blik for spillet og hans hurtige retningsskift gør ham til en vigtig spiller begge veje.

14.15 vs. Nørrebronx Næbdyr
Næbdyrene er et hold, som Tomahawks godt kan lide at spille mod. Mest fordi kampene plejer at ende med en sejr til Tomahawks. Sådan gik det dog ikke i det seneste indbyrdes møde, hvor Næbdyrene hev en 15-12-sejr med hjem efter en intens og nervepirrende kamp. Der er i den grad lagt op til revanche.

Hold øje med: #7 Nicolai Larsen. Nicolai er en del af Tomahawks’ quarterback-karrusel, hvor man aldrig ved, hvem der spiller. Han er blevet mere rolig og tålmodig med bolden, og tager de yards han kan få. Senest spillede han en fin kamp i pokalturneringen mod FNL-holdet Copenhagen Fusion, hvor han satte 26 point på tavlen i en kamp, som endte med et knebent nederlag.