post

Flag: Optakt til weekendens kampe

2. division Øst – Valby Idrætspark. 25. maj 2014.

Denne weekend er det kun Tomahawks III, der får lov at spille kampe. Holdet skal have pudset formen af inden turen i næste weekend går til Frankfurt og Europas største flag football-turnering, hvor pigerne har en flot andenplads at forsvare.

11.45: Copenhagen Tomahawks III – Copenhagen Barbarians III

Tomahawks har trænet med Barbarians’ hold en stor del af vinteren og har derfor et godt kendskab til de fleste af deres spillere. Det er dog endnu usikkert, hvilken trup de stiller med på dagen. Barbarians har et taktisk dygtigt hold, der formår at finde hullerne i de fleste forsvar, så Tomahawks defense skal være klar fra start, hvis de skal følge med Barbarians-drengene.

Hold øje med: Christine Smedemark Holst. Christine er en af Tomahawks’ nye spillere, og har allerede udviklet sit spil meget. Senest er hun blevet afprøvet på centerpositionen, hvorfra hun med garanti vil gribe mange bolde. På defense har hun imponeret alt og alle med nogle usvigeligt sikre tacklinger – noget der virkelig bliver brug for i denne kamp.

13.00: Copenhagen Tomahawks III – Avedøre Mammoths II

Kampen er en gentagelse af sidste sæsons kvindefinale, hvor Mammoths piger endte med at vinde en kneben sejr på 20-19. Kampen var den eneste, som Tomahawks’ piger tabte hele sidste sæson, hvilket gjorde nederlaget endnu mere bittert. Meget er sket siden, og både Tomahawks og Mammoths har fået flere nye lovende talenter med på holdet. Kampens udfald vil derfor afhænge af, om både nye og rutinerede kræfter kan holde hovedet koldt.

Hold øje med: #25 Susann Gröbner. Susann er blandt de bedste kvindelige quarterbacks i Europa, men har døjet med diverse skader hen over efteråret og vinteren. Når hun er bedst, er hendes topniveau uhyggeligt højt. Med sine præcise kast og gode overblik bliver hun en afgørende brik, hvis finalenederlaget fra sidste sæson skal revancheres.

Har du lyst til at nyde det gode vejr og se lidt godt flag football – og hvem har ikke det – foregår det på bane 5 i Valby Idrætspark.

GOOOOOO TOMAHAWKS!!