post

Flag: Sidste grundspilskampe i FNL Kval

Tomahawks spiller i den kommende weekend sine sidste kampe i dette års grundspil. Den forgangne uge bød på to sejre til Tomahawks I, mens både Tomahawks II og Tomahawks III løb ind i nederlag i deres sidste spillerunde. Holdene sluttede dermed som hhv. nr. 5 og 9 i 2. division øst. Alt i alt en godkendt indsats af begge hold. Tomahawks I slutter sit grundspil af med kampe mod topholdet Herlev Rebels samt Copenhagen Creatures, som Tomahawks netop har slået 33-19. Begge kampe ligger til at blive både tætte og spændende, så kom og giv drengene din opbakning – vi sørger for god underholdning!

FNL Kval

Tomahawks I (8-2) – Valby Idrætspark
10.30 vs. Herlev Rebels (8-2)
Herlev Rebels har været rækkens absolut stærkeste hold gennem hele sæsonen. Seneste møde mellem de to hold endte da også med en sikker sejr til Rebel på 45-6 i en kamp, som regnede væk. Den kamp er dog for længst lagt bag os, og Tomahawks har siden nederlaget føjet flere dimensioner til spillet. Specielt forsvaret har stået godt og lavet de nødvendige justeringer i løbet af kampene. Vinder vi over Rebels, hænger vi på i toppen og er med i kampen om en plads i FNL til næste år.

Hold øje med: Simon Nicholson. Simon er tilbage efter et halvt års udlån til Australien. Han har allerede vist gode takter på træningsbanen, hvor han altid bidrager med gode idéer og højt humør. Desuden bidrager han med en god portion rutine og overblik. Det kan blive vigtigt i denne kamp, hvor netop overblik og evnen til hurtige justeringer bliver helt afgørende.

11.45 vs. Copenhagen Creatures (4-6)
Holdene mødtes i sidste uges gameday, hvor Tomahawks endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret efter en tæt kamp. Ligesom sidste uges kamp vil især være evnen til at lukke ned på forsvaret, der bliver afgørende. Især i 2. halvleg lykkedes det at lukke ned for Creatures’ farligste våben, samtidig med at vi scorede på vores egne drives. Vinder vi denne kamp, er vi med i playoff om en plads i FNL i næste sæson.

Hold øje med: #89 Kim Solhøj Hansen. Kim spiller den vigtige blitzposition, og det gør han godt. Han lægger et godt pres på modstanderens quarterbacks og bliver sjældent snydt, selvom QB’en forsøger med undvigemanøvre. Derved tvinger han quarterbacken til at kastede forcerede bolde, og gør det dermed meget lettere for de øvrige forsvarsspillere.