Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med arrangementer

1) Hvornår kan man afholde eventet?
Amerikansk fodbold (polterabend): Det passer bedst om formiddagen – og bedst i weekenderne, men vi er rimelig åbne – så kontakt os og hør nærmere.
Skolearrangementer: Kan være alle dage i ugen – kontakt os i god tid, så vi kan sørge for at skaffe bane og omklædningsrum.

2) Hvor mange skal man være ?
Vi anbefaler at man er omkring:

Amerikansk fodbold: 10 – 12

3) Hvad koster det?
For op til ti personer koster det 2.500 kr.
Herefter koster det 100 kr. per ekstra person.

4) Hvor lang tid før, skal vi give endeligt svar?
Svaret skal falde inden for rimelig tid, efter den planlagte dato – der undersøges først, om der er spillere til at arrangere dagen, efter man har givet sit endelige svar.

5) Hvad stiller I til rådighed?
Vi stiller låneudstyr til rådighed og I får også tandbeskyttere (tackle) – det forhindrer hjernerystelse når hjelmene rammer hinanden, man bliver ikke ramt i ansigtet.

6) Må man have drukket inden?
Til polterabend må I ikke være berusede af alkohol inden vi starter arrangementet (læs: fulde, man må godt have fået en øl eller to selvfølgelig). Derfor er det bedst at det ligger tidligt, inden man har drukket for meget.

Af praktiske informationer kan nævnes at I vil skulle medbringe sko der kan stå fast på græsset, strømper, T-shirt og træningsbukser. Det skal være noget tøj der godt kan tåle at blive revet lidt i og I kan bevæge jer i.

I er ikke ansvarlige for evt. skader på vores udstyr (medmindre der er tale om decideret misbrug) og vi er ikke ansvarlige for evt. pådragede skader.