post

Præsentation af Trænere I Tomahawks 2016

Præsentation af Trænere I Tomahawks 2016

Copenhagen Tomahawks har i de seneste par år haft fremgang i medlemstal både på senior og junior holdene, og klubben har valgt at satse på fremtiden ved at ansætte flere trænere, så Tomahawks kan tilbyde medlemmer en endnu bedre træning og spiller udvikling derfor er vi stolte af at kunne præsentere vores trænerteam for sæsonen 2016, som byder på nye såvel som gamle ansigter:

Ryan Andersen – Head Coach for Senior holdet og Sportschef

Ryan fortsætter i sin position som sportschef og Head Coach for seniorholdet. Ryan har været i klubben i 3 sæsoner og det er netop under ham at klubben har oplevet medlemsfremgang og gode sportslige resultater. Ryan fungerer samtidig som mentor for andre trænere i klubben og sikre at der er god synergi i den sportslige filosofi i klubben. Ryan er desuden ansvarlig for rekruttering og koordinator ved forskellige arrangementer.

Casper Blomgren – Head Coach for U16

Casper vil igen fungere som Head Coach for U16 holdet, som blev opstartet sidste år. Casper var med til at bygge holdet op fra ingen spillere til at vi i dag har over 20 junior spillere på U16, U14, U12. Casper vil være ansvarlig for træningerne for disse grupper i samarbejde med de andre trænere.

Henry Miller – Hjælpetræner U16

Henry er blevet en del af klubben i år, efter tidligere at have trænet i Tomahawks, da Tomahawks samarbejdede med Amager Demons i ungdomsafdelingerne. Henry kommer primært til at have fokus på U16, men vil også være en del af den aktive spillertrup på seniorholdet. Henry har flere års erfaring med at træne ungdomsspillere og vil bidrage med at udvikle de unge spillere i Tomahawks.

Jakob Brinkløv – Hjælpetræner

Jakob vil både være hjælpe træner for seniorholdet og på juniorholdet. Jakob har ligesom Henry, stiftet bekendtskab med Tomahawks gennem samarbejdet med Amager Demons og har tidligere erfaring med at træne ungdomshold.

Carsten Smidt- Hjælpetræner seniorholdet

Carsten har sidst år fungeret som assistent træner på seniorholdet, primært på forsvaret, og vil igen hjælpe til ved træninger og kampe. Carsten har flere års erfaring både som spiller og træner.

Spillende trænere

Derudover har flere spillere fra seniorholdet fået større ansvar på holdet. Her er de spillere som vil fungere som spillende trænere:

Kasper Sørensen (QB Coach/Pass Game Coordinator)
Rasmus Carøe (RB Coach/Run Game Coordinator)
Brian Pilgren Mortensen (OL Coach)
Matias Bayer Nielsen (LB Coach/Defensive Coordinator)
Peter Threms Kristensen (DB Coach/Defensive Coordinator)
Morten Baun Larsen (WR Coach)

Tomahawks er stolte over denne trænerstab og ser frem til at endnu bedre år I 2016.