post

Seniorholdet stadig ubesejret efter storsejr

Copenhagen Tomahawks havde lørdag besøg af Hawks Herning, der inden kampen stadig havde til gode at vinde i denne sæson. Det stod hurtigt klart, at det heller ikke var i denne kamp, Herning skulle smage sejrens sødme.
Tomahawks satte sig på spillet fra kampens start og tvang hurtigt Hawks til at punte. Tomahawks kunne på det efterfølgende drive score på et løb op gennem midten ved RB Kristian Warthoe.

De efterfølgende drives var nærmest tr0 kopier af kampens åbning. Tomahawks’ defense fik gang på gang stoppet Hawks’ løb, mens Tomahawks fik udnyttet hullerne i Hawks’ forsvar. Inden pausen blev det derfor til hele seks touchdowns – fordelt på kast til receiverne Rasmus Carøe, Jacob Fabricius og Mathias Holm samt et løb af QB Kasper Sørensen, inden RB Kristian Warthoe igen scorede på et løb.

I anden halvleg satte Tomahawks’ angreb tempoet en anelse ned, mens forsvaret fortsat holdt stand og fortsatte med at lukke Hawks totalt ude af kampen. Det blev således kun til to touchdowns, begge af Rasmus Carøe. Kampen sluttede 46-0 til Tomahawks

Med sejren holder Tomahawks fast i førstepladsen i Kvalififkationsligaen med fire sejre i lige så mange kampe og en score på 136-40. Næste opgave bliver ude mod rækkens andet ubesejrede hold, Roskilde Kings, når de to hold mødes i Roskilde 24. maj kl. 14.00. Samme dag kl. 10.00 spiller U19 spiller U19-holdet ude mod Herlev Rebels.