post

Tomahawks erobrer Europa

Copenhagen Tomahawks er i denne uge på international mission for at bringe metal med hjem til Danmark. Klubbens formand Brian Pilgren Mortensen er med det danske landshold til A-EM i Østrig for at følge op på det imponerende guld til B-EM i 2013. Det er Danmarks første år i A-gruppen, men med kun seks nationer til EM betegnes Danmarks chancer for et godt resultat som gode. Brian er med som guard og spiller derfor en vigtig rolle i at få Danmarks angreb til at hænge sammen. Danmark spiller sine indledende kampe i Graz og møder d. 31. maj værtsnationen Østrig. Bare to dage senere går det løs mod Frankrig. Uanset resultaterne af gruppespillet skal Danmark spille placeringskampe i Wien, som foregår 6. (5./6. plads) og 7. juni (bronzekamp og finale). Du kan løbende holde dig opdateret om resultater via DAFF’s twitterprofil: https://twitter.com/dafforbund

Copenhagen Tomahawks er meget stolte af, at Brian er udtaget til landsholdet, og ønsker de danske drenge held og lykke. Make us proud!

 

Flag football-holdene til Europas største turnering
Den kommende weekend er det også tid til Europas største flag football-turnering – nemlig Big Bowl i Frankfurt. Sidste år hev Tomahawks’ piger en flot sølvmedalje med hjem efter fremragende spil hele turneringen. I år vil de prøve at gøre det mindst lige så godt, men en stor udskiftning på holdet gør det svært at forudsige, om resultatet vil gentage sig. Pigerne skal op imod stærke landshold som Tyskland, Israel og ikke mindst de forsvarende europamestre fra Østrig, som ligeledes tog guldet i sidste års Big Bowl. Desuden byder weekenden på kampe mod klubber fra Storbritannien og Tyskland.

Tomahawks’ herre har ikke en helt så flot placering af forsvare. For deres vedkommende vil weekenden byde på kampe mod bl.a. Storbritannien, Tyskland og et spændende bekendtskab med en klub, som kommer helt fra Japan!
Vi håber det bedste for både kvinde- og herrehold, og vil forsøge at opdatere vores Facebooksite så meget som muligt: https://www.facebook.com/TomahawksFlag

Tilbage er kun at stemme i på et højt GOOOOOO TOMAHAWKS!