post

Tomahawks sejr i første kamp efter sommerpausen

Tomahawks senior hold kom godt fra start i sæsonens  første kamp efter sommerpausen, da holdet hjemme mødte rivalerne fra Avedøre Monarchs.

De seneste sæsoner har Tomahawks haft et godt tag på konkurrenterne fra syd. Det skulle hurtigt vise sig, at det også skulle være tilfældet denne gang. Tomahawks’ angreb startede ellers i et lavt tempo, og fik ikke scoret på de første par angrebsserier. Til gengæld viste forsvaret tænder, hvilket resulterede i kampens første point, da Simon Theland tacklede Monarchs’ quarterback i deres egen målzone, hvilket resulterede i kampens første point og stillingen 2-0. Angrebet fik herefter bedre fat, og Rasmus Carøe og Mathias Holm nåede inden pausen at score et touchdown hver, begge på kast fra quarterback Kasper Sørensen. Tomahawks sad på kampen og tillod ikke Avedøres angreb mange chancer. Stillingen var derfor 20-0 til værterne ved pausen. I anden halvleg fortsatte Valbydrengene med at dominere kampen og tillod ikke Avedøres angreb at vinde ret meget territorium. Angrebet havde dog svært ved at finde tempoet og man skulle næsten helt hen til midten af anden halvleg før der igen kom point på tavlen, da Kasper Sørensen kastede en lang bold til Victor Staun, som trods en hård tackling formåede at hold fast i bolden til endnu et touchdown. Copenhagen Tomahawks kunne derefter køre resten af kampen hjem på automatpilot. Det blev dog til endnu et touchdown inden slutfløjtet, da Kristian Warthoe løb bolden til touchdown. Med en sejr på 32-0 hænger Valbyholdet stadig på i toppen af Kvalifikationsligaen og ligger á point med Roskilde Kings, som dog er bedst i indbyrdes kampe.

I sidste weekend spillede både Tomahawks U16 og U19 hold, men tabte desværre.
Næste gang et Tomahawks hold er på banen, er på søndag d.30 august, når U16 spiller mod Frederikssund Oaks.