post

Tomahawks Senior tager sejr i første playoff kamp !

Tomahawks Senior tager sejr i første playoff kamp !!

Copenhagen Tomahawks spillede søndag deres første playoff kamp ude mod Svendborg Admirals. Svendborg havde inden kampen vundet alle deres kampe i 2.divison øst, og gik dermed ubesejret ind til opgøret.

Kampen startede i højt tempo, hvor Tomahawks startede med bolden og førte bolden ned dybt i modstanderens territorium. Desværre endte drivet på en interception, og førte derfor ingen points med sig. Admirals lagde ud med at løbe bolden meget og effektivt, og fik i første quarter, bragt bolden langt ned på Tomahawks bane. Her forsøgte Admirals sig med et field goal, som dog blev brændt og stillingen forblev 0-0. I starten af 2 quarter fik Tomahawks angreb bedre fat, og efter et langt drive kunne Kasper Sørensen finde Morten Baun Larsen i endzone for kampens første touchdown. Det efterfølgende ekstra point mislykkes, og stilling var derfor 6-0.

Admirals kom hurtigt igen, på et drive hvor deres løbeoffensiv var meget effektiv, fik Admirals udlignet til stillingen 6-6, men også deres ekstra point mislykkes.

Sidst i 2 quarter fik Tomahawks bolden tilbage med kun 30 sekunder tilbage, og efter et langt kast over midten, fik Tomahawks en sidste chance for at komme foran inden pausen. Det lykkes da Kasper Sørensen fandt Rasmus Carøe for en dyb touchdown, på det allersidste spil i halvlegen, og pausestillingen var herefter 12-6.  

I anden halvleg lykkes det Tomahawks at udbygge denne føring, da Ramus Carøe kom fri på et løb og scorede et langt touchdown langs jorden. Det efterfølgende ekstra point blev konveneret til 2 points, så stillingen var 20-6. Tomahawks Defense fik i anden halvleg, bedre fat i Admirals løbeangreb, og holdt Admirals fra at score yderligere. Samtidig blev der også dækket godt op for kastet, blandt andet på et spil hvor CB Peter Kristensen, fik interceptet bolden. Tomahawks fik heller ikke scoret mere, mod et stærkt Admirals forsvar, og kampen endte derfor 20-6. Tomahawks takker for en god og fair kamp.

Tomahawks/Demons U19 holdet tabte desværre deres semifinale mod Triangle Razorbacks med 26-6, og dermed slutter U19 holdet deres sæson. Det betyder også at samarbejdet mellem Tomahawks og Demons, for denne gang, er slut, og Tomahawks vil gerne takke Demons for det gode samarbejde der har foregået de sidste 2 år på U19 og U16 holdene.

Tomahawks senior hold mangler en kamp i deres sæsonen, og den kamp bliver spillet på hjemmebanen i Valby Idrætspark, lørdag d.27 september kl.14.00, hvor modstanderen er Avedøre Monarchs.