Tomahawks sikker på førstepladsen

Der var virkelig noget på spil, da Copenhagen Tomahawks lørdag var på besøg i Holstebro for at spille mod de lokale helte Holstebro Dragons. Med en sejr kunne Tomahawks definitivt sikre sig førstepladsen i landets næstbedste række Kvalifikationsligaen.
På trods af den lange bustur startede Tomahawks bedst og lukkede ned for jydernes første drive. Herefter rykkede gæsterne bolden flot ned af banen og endte med at score et touchdown efter løb af RB Mikkel Christiansen. Det efterfølgende forsøg på ekstrapoint blev blokeret, så stillingen var 6-0. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og i første halvlegs sidste minut lykkedes det for hjemmeholdet at finde et hul i Tomahawks’ forsvar og score et touchdown på kast fra import quarterback Matt Reyes til Søren Bakbøl til pausestillingen 6-6.

Tomahawks bedst efter pausen
Tomahawks kom bedst ud efter pausen og allerede på den første drive fik man scoret et touchdown på løb ved RB Rasmus Carøe. Herefter forsøgte Holstebro igen og igen at finde huller i Tomahawks’ forsvar, som dog gang på gang fik afvist værternes forsøg. Omkring midtvejs i halvlegen fandt Tomahawks’ RB Henry Miller vejen til Holstebros endzone, da han løb et fantastisk touchdown ind efter fremragende blocks fra både den offensive linje og receivere. På det efterfølgende 2 point conversion kastede QB Kasper Sørensen til RB Mikkel Christiansen til stillingen 20-6.
Dette blev også slutresultatet på det spændende opgør. Med sejren er Tomahawks sikret førstepladsen i Kvalifikationsligaen for anden sæson i træk.

Kings og Stallions venter
Søndag stod det klart, at modstanderen i kampen om en plads i Nationalligaen bliver Horsens Stallions. Tomahawks og Stallions mødes i en knald eller fald-kamp, hvor vinderen er at finde i landets bedste række i næste sæson. Først gælder det dog sæsonens sidste grundspilskamp søndag mod Roskilde Kings. Den kamp spilles søndag d. 18. september kl. 14.00 i Valby Idrætspark. Har du lyst til at se kampen, så tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/1002604026483485/

6-0 – TD løb, #86 Mikkel Christiansen (PAT no good)
6-6 – TD kast, #8 Matt Reyes til #12 Søren Bakbøl (2pt no good)
12-6 – TD løb, #33 Rasmus Carøe (2pt no good)
20-6 – TD løb, #32 Henry Miller (2pt good, Kasper Sørensen til Mikkel Christiansen)