post

Tomahawks sikrer sig første pladsen i 2.division øst!

Tomahawks sikrer sig første pladsen i 2.division øst!

Tomahawks seniorhold havde lørdag d.17/08 chancen for at sikre sig første pladsen i 2.division øst, med to kampe tilbage af sæsonen, hvis de kunne få en sejr med ude mod Roskilde Kings. Kampen skulle vise sig at blive en meget tæt og dramatisk affære, som gik i overtid, og første blev afgjort efter 3 boldbesiddelser af hvert hold.

 Kampen endte 29-29 efter regulær tid. Tomahawks touchdowns blev scoret på kast af Kasper Sørensen til WR Rasmus Carøe, Thomas Bak Nørresø, Mathias Holm og Morten Baun Larsen. Sidst i kampen formåede Tomahawks Defence at stoppe Kings langt nede på egen banehalvdel, med kun få sekunder igen, og derfor gik kampen i overtid.

I overtiden var der ingen af holdene der scorede på de første to boldbesiddelser, men på tredje boldbesiddelse blev kampen afgjort. Kings startede med bolden, men efter et dybt kast fik Morten Baun Larsen intercepted bolden, og Tomahawks fik derfor deres tredje forsøg til at score og vinde kampen i overtiden. Her fandt Kasper Sørensen så Rasmus Carøe på første spil, for den alt afgørende touchdown, og sikrede dermed Tomahawks sejren i en meget tæt kamp, og samtidig første pladsen i 2.divison øst. Tomahawks er dermed sikret at skulle spille playoff senere på efteråret. Kampen sluttede med slutresultat 29-35 til Tomahawks.

Tomahawks seniorhold er næste gang i kamp hjemme d.31 august mod Kronborg Knights, mens Tomahawks juniorhold spiller næste kamp d.24 august mod hjemme  mod Roskilde Kings.