post

Tomahawks Tager 8’ende Sejr i Sæsonen

Tomahawks Tager 8’ende Sejr i Sæsonen

Copenhagen Tomhawks tog søndag d.31.08 sæsonens 8’ende sejr, efter en tæt kamp hjemme mod Kronborg Knights.

Kampen var meget præget af det våde vejr. Igennem hele natten havde det regnet, så kunststofbanen i Valby var meget våd til dagens kamp. Samtidig regnede det gennem det meste af kampen, og det påvirkede spillet på banen, der var karakteriseret ved mange turnovers og svære betingelser for begge hold angreb.

Til trods for vejret lykkes det dog begge hold at score i første halvleg. Kronborg Knigths scorede 3 touchdowns på løb i første halvleg, hvor Tomahawks fik scoret på løb af Rasmus Carøe og på kast af Kasper Sørensen til Søren Schøler Korsholm. Tomahawks missede det ene ekstra point, og var derfor bagud 13-21 ved halvleg.

I anden halvleg var regnen taget til igen, og begge angreb havde svært ved at flytte bolden. Tomahawks Defense fik flere gange interceptet Kronborg Knights, og i 4. Quarter fik angrebet konverteret det til points, da Søren Schøler Korsholm greb sit andet touchdown fra Kasper Sørensen. Tomahawks var stadigvæk bagud med 19-21, så der blev gået efter 2 points på det efterfølgende forsøg, men Knights fik stoppet Tomahawks.

Tomahawks’ forsvar fik med under tre minutter igen interceptet Knights, og satte Tomahawks Offense op til et sidste forsøg for at vinde kampen. Det lykkedes da Kasper Sørensen fandt Mathias Holm for et touchdown over midten, til stillingen 25-21. Dette blev også kampens resultat, og dermed kunne Tomahawks fejre sæsonens ottende sejr.

I næste weekend spiller Tomahawks deres sidste regulære sæsonkamp, når Tomahawks møder Avedøre Monarchs på udebane.

 

Tomahawks/Demons U19 hold spillede også kamp i denne weekend, på udebane mod det andet tophold i Danmarksserien Øst, Slagelse Wolfpack. Det blev desværre til et knebent nederlag på 27-20, men U19 holdet har kvalificeret sig til slutspillet, så begge Tomahawks tackle hold skal spille slutspil senere i september. Kamp datoerne bliver lagt ud på hjemmesiden, så snart de bliver offentlig gjort.