post

Tomahawks tager ottende sejr i træk

Der var klasseforskel da Copenhagen Tomahawks lørdag tog imod Svendborg Admirals i et solbeskinnet Valby Idrætspark. Tomahawks var ubesejret, mens Admirals kun havde vundet to af syv kampe.
Tomahawks bragte sig hurtigt foran på et kast fra quarterback Kasper Sørensen til Mikkel ‘Goldie’ Enevoldsen. Nærmest på hver eneste angrebsserie førte til point på tavlen og inden pausen nåede værterne at score yderligere tre touchdowns – to på løb ved hhv. Mikkel Christiansen og Kasper Sørensen samt et kast til Morten Baun. Desuden fik special teams fremtvunget en safety da Admirals ved et puntforsøg sendte bolden over punteren, som efterfølgende blev tacklet i egen endzone. Samtidig spillede forsvaret sublimt og tillod ikke gæsterne fra Sydfyn at komme til fadet. Stillingen var derfor 26-0 inden sidebyttet.

Stilen fortsatte efter pausen, hvor både angreb og forsvar kørte som en velsmurt maskine. Først fandt quarterback Kasper Sørensen endnu engang en fri Mikkel ‘Goldie’ Enevoldsen inden Mikkel Christiansen og Henry Miller løb hver et touchdown ind. For at prøve noget nyt sparkede Daniel Andersen ekstrapointet ind efter alle tre touchdowns. Slutstillingen blev således 47-0.
Det er Tomahawks’ ottende sejr i lige så mange kampe. Næste kamp er på udebane mod Holstebro Dragons, som ligger på andenpladsen i Kvalifikationsligaen, og er det eneste hold, der har kunnet følge med Tomahawks’ høje tempo i den første indbyrdes kamp, som endte med en sejr til Tomahawks på 42-18.

6-0 – TD kast, #2 Kasper Sørensen til #17 Mikkel Enevoldsen (2pt no good)
8-0 – safety, punter tacklet i endzone
14-0 – TD kast, #2 Kasper Sørensen til #7 Morten Baun (2pt no good)
26-0 – TD løb, #2 Kasper Sørensen (2pt no good)
33-0 – TD kast, #2 Kasper Sørensen til #17 Mikkel Enevoldsen (PAT good, Daniel Andersen)
40-0 – TD løb, #86 Mikkel Christiansen (PAT good, Daniel Andersen)
47-0 – TD løb, #32 Henry Miller (PAT good, Daniel Andersen)