post

Tomahawks tager sejr I Esbjerg.

Lørdag d.23/04 tog Tomahawks KL hold til det vestjyske, for at forsvare deres forløbelig førsteplads i Kvalifikations Ligaen. Tomahawks startede ud i højt tempo og allerede på første serie fik Tomahawks scoret touchdown på et kast fra Quaterback Kasper Sørensen til Morten Baun Larsen. På det efterfølgende kickoff fik Tomahawks fat på bolden igen, og det lykkes også her for Tomahawks at score ved kast af Kasper Sørensen til Jacob Fabricius. Senere i første halvleg fik Tomahawks udbygget deres føring ved kast af Kasper Sørensen til Morten Baun Larsen, før Esbjerg fik reduceret på et løbe spil og derved var pausestillingen 20-6 til Tomahawks.

I anden halvleg fortsatte Tomahawks med at udbygge føringen ved touchdowns af Mikkel Christiansen, Mikkel Enevoldsen og Jacob Fabricuis, alle ved kast af Kasper Sørensen.

Kampen sluttede med scoren 6 – 42 til Tomahawks, dermed to deres anden sejr i ligeså mange kampe. Næste gang KL holdet er i aktion er d.7 maj hvor det andet tophold i Ligaen Holstebro Dragons kommer på besøg i Valby.