post

Tomahawks/Demons U19 hold vinder intens comeback sejr.

Tomahawks/Demons U19 hold vinder intens comeback sejr.

Tomahawks/Demons U19 hold vandt lørdag d.26/04 en tæt kamp på hjemmebanen i Valby Idrætspark mod Slagelse Wolfpack.

Slagelse bragte sig foran tidligt i første halvleg, da de udnyttede et godt udgangspunkt, efter et langt Kickoff Return. Tomahawks formåede at stoppe Slagelse på det efterfølgende ekstra point forsøg, og kampen stod derfor 0-6. Tomahawks svarede igen allerede på næste boldbesiddelse, hvor QB Casper Blomgren fandt WR Victor Staun Jensen i endzone for en Touchdown. Det efterfølgende ekstra point forsøg, blev konveneret ved løb af Mads Larsen og det sendte Tomahawks/Demons op med 8-6. Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, men der blev ikke scoret yderligere.

3 Quarter starter lidt som 2 Quarter sluttede, men hen mod slutningen, fik Slagelses RB røstet sig fri for et par tacklinger, og scoret Touchdown på et langt løb. Det efterfølgende ekstra point forsøg, bliver konveneret og stilling var på dette tidspunkt 8-14 i Slagelses favør. Tomahawks/Demons formår ikke at svare tilbage og da Slagelse igen fik fingrene i bolden, blev der hurtigt sat en Touchdown på scorebordet. Det efterfølgende ekstra point forsøg, bliver også konveneret og stilling var så 8-23. I mellemtiden bevægede kampen sig ind i 4 Quarter og bagud med 15 point med under 10 minutter igen, lignede det en meget svær situation for Tomahawks/Demons.

Dog begyndte Tomahawks/Demons at flytte bolden hurtigt og effektivt på næste boldbesiddelse, og efter kort tid kunne QB Casper Blomgren kaste endnu en Touchdown til WR Victor Staun Jensen. Det efterfølgende ekstra point blev også konveneret og stillingen var nu 16-22 og Slagelses forspring var kun på 6 point.
Tomahawks/Demons Defense var i stand til at stoppe Slagelses og erobrede bolden tilbage, med under 2 minutter igen. Tomahawks/Demons offense fik derfor en sidste chance for at komme tilbage i kampen. Tomahawks/Demons formåede at flytte bolden ned til Slagelses 5 yard linje, efter flere spil hvor QB Casper Blomgren fandt TE Simon Nielsen for gode yards. Med kun 11 sekunder kastede QB Casper Blomgren det udlignede touchdown til WR Mikkel Lorentzen og stilling var så 22-22 og kampen kunne afgøres på det efterfølgende ekstra point. Her løb QB Casper Blomgren selv bolden ind til slutresultatet 24-22. Dermed vandt Tomahawks/Demons en vigtig og flot sejr i en meget tæt kamp mod et meget velspillende Slagelse Wolfpack hold.

I næste uge både Senior og U19 holdet i aktion, hvor Senior holdet hjemme tager i mod Kronborg Knights lørdag d.3/05 kl.14 og U19 skal på udebane, mod selv samme Slagelse Wolfpack søndag d.4/05, kampen spilles også klokken 14.